stichting-dutch-african-badger-nieuwe-tenten-voor-de-school-safari-door-fundraising

Met twee fundraisers in het afgelopen half jaar heeft Dutch African Badger een mooi bedrag opgehaald voor nieuwe tenten. Die hebben we hard nodig voor de schoolsafari’s, die we organiseren voor jonge Zuid-Afrikanen uit townships.

Een pubquiz van netwerkvereniging De Ronde Tafel 192 en onze eigen Midsummer Braai waren niet alleen prachtige evenementen, ze hebben ook € 5.604,84 opgeleverd.

Daarnaast hebben diverse bedrijven en particulieren een ‘eigen’ tent gesponsord, à € 500,-. Zo hebben we een flinke stap kunnen zetten in de aanschaf van de tenten die worden geplaatst op de nieuwe, vaste uitvalsbasis Seven Fountains Farm. Zo hoeven we geen kosten meer te maken voor overnachtingen.

Waarom nemen we de kinderen mee op reis? De boodschap is: Zorg voor jezelf zoals de natuur voor zichzelf zorgt. In de sterk vervuilde townships ontwikkel je geen enkele positieve ervaring met de natuur. Je leert te overleven, dat wel. Maar uiteindelijk is die les heel destructief: Jongeren sluiten zich aan bij een gang en worden zelden oud. Of ze worden stroper en vernielen het kwetsbare ecosysteem. Onbewust, want ze weten niet eens wat natuur ís.

Ook interesse om steentje bij te dragen en een tent te sponsoren? Met je bedrijf, alleen of samen met vrienden. Neem dan contact op met onze stichting via info@dutchafricanbadger.com