AMBASSADEURS
STICHTING DUTCH AFRICAN BADGER

stichting-dutch-african-badger-ambassadeurs-Nigel-Pfister

Wie: My name is Nigel Pfister. I was born in Zimbabwe on the 2nd of August 1958.
I am currently the General Manager of Macsteel Fluid Control Cape Town, South Africa.

Woont: I live in Cape Town, South Africa

Functie: As Consultant/Ambassador I hope to bring Good Governance to the foundation and add valuable input and experience about our amazing wild life in South Africa

Waarom deze Stichting: Why Dutch African Badger? The idea of using Educational institution to enhance children’s lives by introducing them to nature appeals to me on many different levels. DAB offers the perfect platform for this.

Actie: I have been involved at the oldest independent school in Southern Africa as a board member. Whilst fulfilling in many ways, the school was what we would call a privileged school. Dutch African Badger will allow me to channel my experiences in the direction of under privileged schools and their learners.

Levensmotto: “With every step you arrive” Thich Nhat Hanh

stichting-dutch-african-badger-ambassadeurs-Wouter-Hartemink

Wie: My name is Wouter Hartemink. I’m currently working as Leader Business Consultants Europe at dun&bradstreet

Woont: I live in Ulvenhout, together with my wife and 2 daughters

Functie: Within the foundation I have the role of Fundraising Officer

Waarom deze Stichting: The reason why I support Dutch African Badger is because I believe in the purpose of the foundation. Almost none of the children living in Townships travel outside their town during their life and they are not aware of the nature and it’s conservation.

So it’s is necessary to improve awareness within the group of children the foundation is focusing on, because they are the future. Investing in the future is something I always support and believe in.

Actie: As fundraising officer of Dutch African Badger I will start by focusing on the exposure of the foundation. When the exposure improves it makes it more convenient to find resources in the future. Financial resources will be very important to make the foundation successful, especially when looking at the costs of becoming a Ranger. To make my contribution a success, I will make use of my local and global network, so when you read this, wait for my call!

Motto: “There is no elevator to success — you have to take the stairs.”

stichting-dutch-african-badger-ambassadeurs-Remco-Visser

Wie: Mijn naam is Remko Visser. Geboren in Hilversum in 1970 en eind jaren 80 naar Breda verhuisd en Brabander geworden. Woont: in Breda samen met mijn vrouw en twee dochters.

Functie: Als ambassadeur steun ik de Stichting Dutch African Badger en probeer mijn steentje bij te dragen in het groter en bekender maken van de stichting en uiteraard het behalen van de stichting doelstellingen.

Waarom deze Stichting: Enkele jaren geleden heb ik een partnership gehad met een Zuid Afrikaans bedrijf in Johannesburg. In die tijd heb ik me al verbaasd over de uitzichtloze situatie van kinderen in townships. Het initiatief van Arnoud deze stichting op te richten en kinderen uit townships veel meer bewust te laten worden van de flora en fauna buiten de townships en daarbij het besef van het belang van duurzaamheid en behoud, ondersteun ik dan ook 100%. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Actie: Meedenken en acties ondersteunen om deze stichting bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Daarnaast zou ik ook graag actief in Zuid Afrika meehelpen.

Levensmotto: Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.

stichting-dutch-african-badger-ambassadeurs-Ingrid-Schoonen

Wie: Mijn naam is Ingrid Schoonen. Geboren in Brabant (’76), inmiddels verhuisd naar de hoofdstad. Werkzaam in Fashion, m.n. product- en projectmanagement rollen.

Woont: In Amsterdam

Functie: Als ambassadeur support ik Dutch African Badger en hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan de opzet, zichtbaarheid en het vergroten van het bereik van de stichting.

Waarom deze Stichting: Alles begint bij bewustwording, waarbij goede educatie en voorlichting ontzettend belangrijk zijn. Voor veel kinderen in Afrikaanse townships geen vanzelf- sprekendheid of prioriteit. Fantastisch om met Dutch African Badger deze kinderen de mogelijkheid te bieden om te laten zien hoeveel moois hun land bezit en hoe belangrijk het duurzame behoud hiervan is. Waarbij zij gemotiveerd worden en de mogelijkheid kunnen krijgen zélf het verschil te gaan maken!

Actie: Meedenken en hulp bieden bij het uitwerken en organiseren, onder de aandacht brengen van de stichting en delen waar zij voor staat. Hierbij zet ik graag mijn creativiteit in.

Motto: “We rise by lifting others “

stichting-dutch-african-badger-ambassadeurs-Marjanne-Riemens

Wie: Marjanne Riemens (7 februari 1967)

Woont: in Breda

Functie: contentmanager in beautybranche (Care Cosmetics), samen met haar man Arnoud van der Klis eigenaar van www.sevenfountainsfarm.co.za in Zuid Afrika en betrokken bij de Stichting DAB.

Waarom deze Stichting: Arnoud is iemand die zijn woorden omzet in daden. Hij wilde vanaf vier jarig jongetje het liefst ontdekkingsreiziger worden en met een landrover de wereld rondgaan. De reis met de landrover door Zuid-Afrika werd een feit in 2007 en vanaf toen was er geen weg meer terug en ging hij bijna jaarlijks op reis naar dit contintent. Arnoud zag in de loop der jaren aan hoe snel het bergafwaarts ging in Zuid-Afrika met onder andere de populatie van het grote wild en hij besloot een stichting op te richten met als doel natuurbehoud. Voor hem was het duidelijk dat hij niet bij de ouderen moest aankomen, maar vooral de harten van kinderen moest raken omdat zij de toekomst van het land vertegenwoordigen. De stichting is een feit, twee schoolreizen zijn georganiseerd en omdat ik ook bij de eerste schoolreis aanwezig was, heb ik de impact zelf kunnen ervaren. Ik hoop dat ik nu en in de toekomst nog veel meer kan betekenen voor de kinderen. Mijn hart hebben ze in ieder geval veroverd!

Actie: het leukste vind ik het organiseren van events en mee te gaan als begeleider met de schoolreis. Dan heb je direct contact en is de impact groot!

Levensmotto: live a good life and work smart!

Stichting Dutch African Badger

Barbaralaan 206

4834 SM Breda

The Netherlands
Arnoud van der Klis
(+31) 06 51 08 26 96

info@dutchafricanbadger.com

Beleidsplan Dutch African Badger

Copyright 2019 | Dutch African Badger